Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

APUNA TAPAHTUMISSA

Tarvitsetko tapahtumaasi kuljetusapua? Mönkijöillä ja erityisillä perävaunuilla päästään paikkoihin, joihin millään muulla kulkuneuvolla ei pääse. Toimimme monissa tapahtumissa evakuointitehtävissä, Ensiapuyksikkönä tai ryhmän kuljettajana. Jos järjestät tapahtumaa esimerkiksi kansallispuistoon, niin pääsemme Metsähallituksen luvalla kuljettamaan paikalle eväät ym. tarvikkeet. Lauhanvuorella olemme olleet tukiyksikkönä kuljetuksessa ja kuljettaneet mönkijällä esimerkiksi nilkkansa nyrjäyttäneen patikoijan lähtöpaikalle. Erilaisissa urheilukilpailuissa mönkijä on verraton apu. Meiltä saatte tapahtumaanne sopivan kaluston ja erittäin osaavat kuljettajat. Ota yhteyttä!

 

MÖNKIJÖITÄ ESILLE

Mönkijät kiinnostavat ja varsinkin erikoisvarustellut. Koneitamme on näytillä monissa yleisötapahtumissa. Näyttelypiste lisää tapahtuman monipuolisuutta ja tuo lisäarvoa. Esimerkkejä, autonäyttelyt, moottoriurheilukilpailut, koko perheen tapahtumat.

 

LASTEN MÖNKIJÄAJELU TAPAHTUMAAN

Kauttamme on mahdollista saada tapahtuman yhteyteen lapsille mönkijäkyyditystä tai ajoon lastenmönkijöitä. Yhdistykseltä tulee aina henkilöstö, joka tuo laitteet ja varusteet paikalle, opastaa ja valvoo koko tapahtuman ajan. Kysy lisää!

 

MÖNKIJÄSAFARIT

Mikäli sinulla on mönkijä, järjestämme safareita Kauhajoen reitillä. Vuokrakoneilla on mahdollista päästä ajamaan Jurvassa Botniaringin läheisyydessa. Maasto ja laitteet ovat sellaista, että ensikertalainenkin pärjää hyvin. Reitin varrelta löytyy myös vaativampia alueita, joihin voi oman uskalluksen mukaan mennä ajelemaan. Safarille lähtee aina opas mukaan. Erittäin hyvä ajatus vaikka työpaikan työhyvinvointipäivän ohjelmaksi, kaveriporukalle tai polttariporukalle (alkoholin suhteen on luonnollisesti voimassa, mitä tieliikennelaki määrää.) Lähtöpaikka on Botniaringin varikkoalue. Hinta vuokrakoneelle on 60€/h sisältäen ajovarusteet ja polttoaineet. Ota yhteyttä!